SUVARLILILAR BİR ARAYA GELDİ

İlçemizde ikamet eden ve çalışan Suvarlılılar bir araya gelerek 3. Geleneksel çay toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya Suvarlılıların yanı sıra Suvarlı Belde Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz da katıldı.

Toplantının organizatörlüğünü üstlenen Ökkeş Cengiz gazetemize yaptığı açıklamada; “Öncelikle bizi yalnız bırakmayarak toplantımıza katılan Sayın Suvarlı Belde Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz’a ve Suvarlı’lı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

suvarlililar

Teknoloji ve sıkıntılar araya girerek hemşerileri uzaklaştırıyor. Biz de bu amaçla her ay toplanarak birlik ve beraberliği sağlamaya çalışıyoruz. Hemşerilerimizin olduğu mekanın ve onlarla geçirdiğimiz zamanın nasıl olduğu bilinci ile hareket edeceğiz.

Suvarlılar olarak istişare ve dayanışma toplantılarımız devam ediyor. Bu ayki toplantımıza beldemizin Belediye Başkanı Sayın Mehmet Korkmaz’da iştirak ederek dayanışmamızı daha da güven artırıcı bir hale getirmiştir. Daha önce de belirttiğimiz gibi amacımız bir araya gelerek çeşitli nedenlerden dolayı kopukluğumuzu gidermek, kaynaşmak ve sosyalleşmektir” dedi.

Cengiz’den sonra konuşan Suvarlı Belde Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz ise organizasyonu tertip eden Ökkeş Cengiz ve Ahmet Ilık’a teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Korkmaz, belde adına ve Besni’de ikamet eden Suvarlılara her türlü desteği vererek elinden geleni yapacağını söyledi.

Suvarlı vatandaşlar ise kendilerini bir araya getirerek bu organizasyonu yapan Ökkeş Cengiz ve Ahmet Ilık’a gayretlerinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: http://www.besniguncel.com/guncel/suvarlililar-bir-araya-geldi.htm