Belediye Sitesi
  • DAha iyi bir Suvarlı için birlikte çalışacağız suvarli.bel.tr
  • Suvarlı Belediyesi suvarli.bel.tr
  • Birlikte hizmet için varız suvarli.bel.tr
  • Haber Başlık : Hükümet Kadın makam koltuğuna oturdu.
  • Haber Konu : Hükümet Kadın makam koltuğuna oturdu.
  • Haber Tarih : 09.01.2020
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Hükümet Kadın makam koltuğuna oturdu.
31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Partiden Belediye Başkanı seçilen Mikail Ağırın eşi Gülfer Ağır, 4 Ağustostaki yenilenen seçimlerde AK Partiden Belediye Başkanı seçildi. Gülfer Ağır, Adıyaman tarihinde seçilen ilk kadın Belediye Başkanı oldu.

ADIYAMANDA İLK KADIN BAŞKAN
Adıyamanın Besni ilçesine bağlı Suvarlı Beldesinde yenilenen Belediye Başkanlığı seçimini Ak Parti Adayı Gülfer Ağır kazandı.
Seçim sonrasında seçilen Belediye Başkanı Gülfer Ağırın evinin önünde sevinç hakimdi. Sevinç gösterileri yapan kadınlar ve erkekler Gülfer Ağır’ı tebrik ederek Hükümüt Kadın sloganları atıldı. Milletvekilleri İbrahim Halil Fırat, Yakup Taş ve İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Başkan Ağırı tebrik etti.
Adıyaman tarihinde seçin ilk kadın Belediye Başkanı olan Gülfer Ağırın seçilmesiyle Hükümet Kadın filmi gerçek oldu. 31 Mart seçimlerinde İYİ Partiden seçilen ve adli sicil kaydı nedeniyle mazbatası iptal edilen Mikail Ağırın eşi 4 Ağustosta ki seçimlerde AK Partiden seçilerek eşinin koltuğuna oturdu.
Gülfer Ağır, eşinin sırtını yere getirmediği için çok mutlu olduğunu dile getirerek, Çok mutluyuz, Suvarlı olarak birleştik ve hakkımız olan seçimi tekrar kazandık. Bütün her şeyi Suvarlı halkına borçluyuz. Beyimin sırtı yere gelmedi. Haksızlığa uğradık tekrar hakkımızı aldık, sevinçliyiz. Eliminden gelen hizmeti yapmaya hazırım. Beldemiz için yapılacak olan şeyler var. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Başkanımdan bazı sözler aldık. Kadınlara yönelik halk eğitim kursları, spor salonları açacağım, kadınlarımıza yönelik çok güzel projelerim var, diye hitap etti.
Çiçeği burnunda Başkanımıza üstün başarılar diliyoruz.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf