Belediye Sitesi
  • Haber Başlık : ADIYAMANDA İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI
  • Haber Konu : ADIYAMANDA İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI
  • Haber Tarih : 11.09.2023
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
ADIYAMANDA İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLARAK TARİHE GEÇEN GÜLFER AĞIR SUVARLI BELDESİNDE 31 MART 2019 YEREL YÖNETİM ŞEÇİMLERİNDE AK PARTİDEN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ.
Hükümet Kadın makam koltuğuna oturdu.
Mazbatasını ve mührünü alan Suvarlı Belediye Başkanı Gülfer Ağır, Adıyamanın ilk Kadın Belediye Başkanı olmayı başardı
Suvarlı beldesinde gerçekleştirilen seçimde Gülfer Ağır 894 oy alarak Belediye Başkanı seçildi. Rakibi olan Vatan Partisi Adayı Gazi Sabancı ve BTP Adayı Mustafa Doğanı geride bırakarak seçilen Gülfer Ağır, Besni İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldıktan sonra belediyede düzenlenen tören ile mührünü alarak makam koltuğuna oturdu.
Devir teslim törenine AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, İl Başkanı Mehmet Dağtekin, ilçe ve belde belediye başkanları ile teşkilat mensupları devir teslim törenine katıldılar. Gülfer Ağır ve Milletvekili Aydın, belediye önünde toplanan kalabalığa teşekkür konuşması yaptı.
Belediye Başkanlığı görevini kaymakamlık oluru ile yürüten Belediye Yazı İşleri Müdürü Muhittin Mutlu, görevi Gülfer Ağıra devretti. Mazbatası ve mührü verilen Ağıra, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş tarafından çiçek takdim edildi.
Koltuğuna oturan Adıyamanın ilk kadın Belediye Başkanı Gülfer Ağır kendisine gösterilen ilgiden dolayı Suvarlı halkına teşekkür ederek,
Suvarlı halkına çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepsinden. En iyi şekilde de bu görevi yapacağıma inanıyorum. Herkesin huzurunda Suvarlı halkına çok teşekkür ediyorum. Hizmet için varım, hizmeti de yapacağıma inanıyorum. İlk olarak suyla ilgili problemi gidereceğiz, Fatma Şahin Başkanımızla beraber. Daha sonra halk eğitim kursları açmayı düşünüyorum. Ondan sonra da projeler tek tek devam edecek, dedi.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf
Hızlı Menü